Muhalefet liste kurma telaşında!
Muhalefet, seçim için hazırlıklarına başladı. İşte kulislerden son haberler...

Mustafa Cengiz'i ibra etmeyen muhalif kesim seçim çalışmalarına başladı.
Tek aday altında güçlü bir yönetim oluşturmayı planlayan muhalif üyeler, fazlasıyla yöneticilik deneyimine sahip isimleri bir araya getirmeyi planlıyor.
Adnan Öztürk, Burak Elmas ve Ebru Köksal'ın yer alacağı yönetim listesine camiadan büyük destek geleceği düşünülüyor. Öztürk'ün ekibi ve Elmas kongrede Mustafa Cengiz'i idari açıdan ibra etmemişti.
HAMAMCIOĞLU'NUN ADAYLIĞI DA GÜNDEMDE
Eski başkan Dursun Özbek'in seçime girme düşüncesi yok. Muhalefetin adayı olarak Divan Kurulu'nun başkanlığını yapan Galatasaray Lisesi mezunu Eşref Hamamcıoğlu seçeneği ciddi biçimde gündemdeki yerini koruyor.
Hamamcıoğlu da adaylığa yeşil ışık yakarak, "Her Galatasaray üyesi gibi buna hakkım var. Başkanlık yapacak liyakatim de var" açıklamasında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leonardo Bonucci, Juventus'a geri dönüyor!

Atletico Madrid, Baena için prensipte anlaştı

RESMİ: Real Madrid'in ilk transferi açıklandı!

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi
