Mourinho: "Almanya maçında uyuyakaldım"
Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Almanya'nın Japonya'ya mağlup olmasının sürpriz olmadığını söyledi.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Almanya'nın Japonya'ya mağlup olmasıyla ilgili konuştu.
Mourinho yaptığı açıklamada, "Almanya-Japonya maçını izlemedim, yataktaydım. TV açıktı ama uyuyakalmışım. Uzun bir yolculuk yaptım ve bu yüzden çok yorgundum." dedi.
Japonya'nın iyi bir takım olduğunu söyleyen Mou, "Japonya'yı tebrik ediyorum. Bu sonuç çok sürpriz değil. Japonya büyüyen bir takım." şeklinde konuştu.
Asyalı oyunculara daha önce koçluk yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Asyalı oyuncuları daha önce çalıştırdım ve kendimi bu konuda şanslı hissediyorum. Çünkü en iyi oyuncuları çalıştırdım. Çok doğru bir zihniyete sahipler. Bu sonuç onlar için sürpriz değil" açıklamasını yaptı.
Mourinho ayrıca, "Burada ve Japonya'da, bize inanılmaz misafirperverlik sunan harika insanlara elimden geldiğince kibar olmaya çalışıyorum ve karşılığında bir şeyler vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
