Morutan'ın tercihi Kasımpaşa!
Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen ama geçen sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Olimpiu Morutan'ın İstanbul'da kalmak istediği, bu nedenle Kasımpaşa'ya sıcak baktığı öğrenildi.
 
                      Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Olimpiu Morutan'ın menajeri İstanbul'a geldi.
Sivasspor'dan sonra Kasımpaşa'nın da devreye girdiği Rumen yıldızın İstanbul'da kalmak istediği, bu nedenle Kasımpaşa'ya kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirlendi. Morutan, detayların görüşülmesinin ardından resmi sözleşmenin altına imza atacak.
Öte yandan sarı-kırmızılı takımdan yıllık 600 bin euro alan Morutan'ın bu ücretini Kasımpaşa ödeyecek.
OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Sigma Olomouc karşılaşması sonrası transfer için, "Morutan bizim için önemli bir oyuncu ve yatırım. Oynamaya ihtiyacı var. Oynarsa, belki yine güçlü bir şekilde geri dönecektir. Onun için de kiralık düşüncemiz var. Sivasspor'un bir ilgisi var ona." dedi.
3 GOL, 5 ASİSTLE OYNADI
Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Rumen oyuncu, Sarı-Kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 gol, 5 asist kaydetti. 
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya yeni golcü: Joaquin Panichelli

Hakan Çalhanoğlu manşetlerde: "Maçın kaderini değiştiren lider"

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

Otobüs şoförlüğünden La Liga'da teknik direktörlüğe: Manolo!

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

 
 
























 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        