Morutan'ın talipleri artıyor!
İtalyan ekibi Salernitana'nın, Pisa'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Galatasaray'da forma giyen Olimpiu Morutan ile ilgilendiği belirtildi.

Galatasaray'dan Pisa'ya kiralık olarak giren Olimpiu Morutan'ın talipleri artıyor.
PISA TRANSFERDE ISRARCI
İtalyan basınında yer alan habere göre, Pisa'nın Rumen futbolcunun bonservisini almak istediği aktarıldı. Kulübün, Morutan'ın transferinde ısrarcı olduğu ve bonservis için Galatasaray ile görüştüğü belirtildi.
OPSİYONU 5.5 MİLYON EURO
Pisa için satın alma opsiyonunun 5.5 milyon euro olduğu hatırlatıldı. İtalyan ekibinin, bu rakamı düşürmek istediği ve opsiyon için son tarihin 31 Mayıs olduğu kaydedildi.
İTALYA'DAN YENİ TALİP
Il Mattino'nun haberinde, Morutan için Pisa'nın dışında Salernitana'nın da devrede olduğu öne sürüldü. Serie A ekibinin, 23 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği ifade edildi.
BU SEZON RAKAMLARI
Pisa forması altında bu sezon başarılı bir grafik çizen Olimpiu Morutan, çıktığı 24 maçta 6 gol attı ve 7 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Al Nassr'dan Antony teması

Miralem Pjanic: "Kenan büyük işler başaracak"

Bryan Zaragoza, İspanya'ya dönüyor

Bayern Münih'te Luis Diaz için geri sayım!

Ferdi Kadıoğlu, Kasım ayından sonra ilk kez sahada!

Joao Felix, Al Nassr yolcusu!

Milan, gözünü Club Brugge'a dikti

Kolo Muani için Juventus'tan yeni hamle

Viktor Gyökeres resmen Arsenal'de

Arsenal'de mutlu son: Viktor Gyökeres!
