Monaco, Nice'e karşı geri dönüşü tamamlayamadı!
Fransa Ligue 1'in 7. haftasında Monaco, 10 kişi kalan Nice ile 2-2 berabere kaldı.
Webaslan.com
Fotoğraf : Imago
Karşılaşmada Sofiane Diop'un 29. dakikada attığı gol ile öne geçen Nice, 34. dakikada Ali Abdi'nin kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı. Kırmızı karttan tam 8 dakika sonra penaltı kazanan Nice'te yeniden sahneye Diop çıktı ve konuk ekip, 42. dakikada skoru 2-0'a getirdi.
İlk devre bitmeden Monaco adına sahneye 45+5. dakikada Ansu Fati çıktı ve penaltı noktasından farkı 1'e indirdi. İkinci devrede baskısını arttıran Monaco, 56. dakikada tekrardan penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına tekrardan geçen Fati skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın kalanında gol sesi çıkmazken karşılaşma 2-2 sona erdi.
Bu sonuçla birlikte Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco, puanını 13'e yükseltti ve 5. sırada konumlandı. Nice ise 8 puan ile 12. sırada yer aldı.
Ligde gelecek hafta Monaco, Angers'a konuk olacak. Nice, sahasında Lyon'u ağırlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























