MLS'te sahaya bebek girdi!
Chicago Fire, MLS 17. haftada DC United'i deplasmanda 7-1 yenerken, maçın 50. dakikasında sahaya giren küçük bir çocuk oyunu durdurdu. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle oyun kısa süreliğine kesildi.
MLS'in 17. haftasında Chicago Fire, deplasmanda DC United'ı 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ancak maçın önüne geçen an, 50. dakikada yaşandı.
Mücadeleyi tribünden izleyen küçük bir çocuk, bir anda sahaya girerek oyunu durdurdu. Güvenlik görevlilerinin hızla müdahale ettiği olay sırasında tribünlerde gülümseten anlar yaşandı.
Sosyal medyada da büyük ilgi gören bu anlar, "en sevimli oyun kesintisi" yorumlarını beraberinde getirdi. Maç sonunda ise hem sahadaki farklı galibiyet hem de minik taraftarın sürprizi gündeme damga vurdu.
👶📽️Chicago Fire'nin deplasmanda DC United'i 7-1 mağlup ettiği MLS 17'inci hafta mücadelesinde sahaya bebek girdi. pic.twitter.com/hyCKQeHidH
— Sporxtv (@sporxtv) June 8, 2025
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























