Mitroglou ülkesine dönme kararı aldı
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra PSV formasıyla 1 sezonda 3 gol atan, bu sezon ise Marsilya'da hiç forma şansı bulamayan Konstantinos Mitroglou, Ocak ayında yıldızının parladığı Olympiakos'a imza atmaya hazırlanıyor.
Webaslan Dış Haberler
Fotoğraf : AA
Kariyerinde düşüş yaşayan Yunan forvet Konstantinos Mitroglou, yeniden ülkesine dönmeye hazırlanıyor.
Bir dönem Galatasaray'da kiralık oynayan ve sonrasında geçen sezon Hollanda'nın PSV takımına kiralanan Mitroglou, çıktığı 13 lig maçında 1 gol atarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yunan basını, Mitroglou'nun yeniden yıldızının parladığı Olympiakos'a Ocak ayında dönebilmek için görüşmeler yaptığını iddia etti.
Bu sezon başında yeniden kulübü Marsilya'ya dönen Mitroglou, teknik direktör Andre-Vilas Boas'ın gözüne giremeyerek kadronun dışında tutuldu ve tek bir maça dahi çıkamadı.
Yunan forvet Galatasaray'a transfer olduğu yarım sezonda ise çıktığı 9 maçta 289 dakika süre alabilmiş ve 2 gol 1 asist üretmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

























