Mısır'dan Galatasaray için sürpriz: Sherif
Galatasaray'ın Mısır futboluna ilgisi sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın El Ahly formasını giyen Mohamed Sherif ile ilgilendiği kaydedildi.
Geçtiğimiz sezon devre arasında Zamalek'ten transfer ettiği Mustafa Muhammed'den çok iyi verim alan Galatasaray'ın Mısır futboluna ilgisi sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın El Ahly formasını giyen Mohamed Sherif ile ilgilendiği öne sürülüyor.
Mısır basınında yer alan iddialara göre Galatasaray hücumun her bölgesinde oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun transferi için resmi girişimlere başladı.
38 MAÇTA 18 GOL ATTI
El Ahly ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Sherif'in Transfermarkt'a göre piyasa değeri 1.8 milyon Euro. Sarı-Kırmızılılar'ın Mısırlı yıldızı ikna için milli takımdan arkadaşı Mustafa Muhammed'i de devreye soktuğu belirtiliyor. Forvetin yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen Sherif geçen sezon 38 maçta 18 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti.
ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU
Sherif, forvetin yanı sıra her iki kanatta da görev yapabiliyor. Çok yönlü bir futbolcu olan yıldız futbolcu, Mısır formasıyla 3 maçta 2 gol attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı


























