Mircea Lucescu Galatasaray antrenmanında
Galatasaray'ın yaptığı son antrenmanı, milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu da takip etti.
Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktörümüz Igor Tudor yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleriyle yapıldı.
Isınma hareketlerinin ardından Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması ile idmanı noktalarken diğer oyuncular, dar alanda pas ve top kapma çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Ardından 70 metrede interval koşu yapan takımımız, iki grup h,linde topa sahip olma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra 40 metrede interval koşu yapılırken son bölümdeki dar alanda çift kale maçla antrenman tamamlandı.
Antrenman öncesi, bugün 23 yaşına giren Koray Günter'in doğum günü kutlandı.
Türkiye A Milli Takım Direktörü Mircea Lucescu, yardımcısı Tayfur Havutçu ile birlikte antrenmanımızı ziyaret ederken teknik direktörümüz Igor Tudor ile de görüştü.
Galatasaray Futbol Takımı, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 19.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!
























