Miranda, Inter ile 2 yıllık sözleşme imzalıyor
Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Brezilyalı savunma oyuncusu Miranda, Inter ile iki yıllık yeni sözleşme imzalayacak.
Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Brezilyalı savunma oyuncusu Miranda, Inter ile iki yıllık yeni sözleşme imzalayacak.
Inter ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Miranda'yı takımda tutmaya karar veren Inter, Brezilyalı futbolcunun menajeri ile yaptığı son görüşmede 2 yıllık yeni sözleşme üzerinden 6 milyon euroluk anlaşmaya vardı.
2015 yılında Atletico Madrid'den transfer edilen Miranda, özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Inter'in yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmesinde kritik bir rol oynadı.
Yeni sözleşme görüşmeleri üzerine açıklamalarda bulunan Miranda, "Inter ile sözleşmem devam ediyor ve Milano'da olmaktan dolayı mutluyum. Şampiyonlar Ligi serüveninde de bu takımın bir paröası olmaya devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!























