Milliler, Honduras'ı rahat geçti
ABD'deki hazırlık kampı çerçevesinde Honduras ile karşı karşıya gelen Türkiye, mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.
ABD'deki hazırlık kampı çerçevesinde Honduras ile karşı karşıya gelen Türkiye, mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.
Dünya Kupası'nda katılacak Honduras karşısında ilk yarıda genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan millilerimiz, ilk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyamadı.
İkinci yarıda Mevlüt Erdinç, Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi isimlerin oyuna girmesiyle kontrolü eline alan millilerimiz 70. dakikada Mevlüt, 83. dakikada ise Caner'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Millilerimiz, 1 Haziran Pazar günü New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile oynayacak.
İSHAK'TAN MÜTHİŞ ASİST
İkinci yarıda rakibi karşısında baskılı oynayan millilerimiz, 70. dakikda Mevlüt Erdinç'in golüyle 1-0 öne geçti. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ters tarafa müthiş pasında İshak rakip sol kanatta topla buluştu. Rakibinden çok iyi sıyrılan İshak'ın pasında Mevlüt Erdinç ceza sahası içinde bekletmeden vurdu ve ay yıldızlılarımızı 1-0 öne geçiren isim oldu.
CANER ERKİN NOKTALADI
Fenerbahçe ile müthiş bir sezonu geride bırakan Caner Erkin, Honduras karşısında 83. dakikada skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarıda oyuna dahil olan yıldız futbolcu, Mevlüt Erdinç'in pasında ceza sahası içinde topla buluştu. Milli futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Türkiye skoru 2-0'a yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!
























