Milli yıldızın peşini bırakmıyoruz
Galatasaray, “Transfer yapmayacağız” açıklamalarıyla ortamı soğutup, kısa süre içinde genç savunmacı için tekrar harekete geçmeyi planlıyor.
Fanatik
Bunun üzerine yerli piyasasındaki bir diğer önemli isim Serdar Aziz’le temasa geçen Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor’un istediği astronomik bonservis bedeli nedeniyle geri adım atmıştı. Ancak Galatasaray Yönetimi bu transferden vazgeçmiş değil. Özellikle Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, “Transfer yapmayacağız” yönünde demeçler vererek, şimdilik ortamı soğutmaya çalışıyor.
Zira transfer heyeti, Serdar Aziz’in gündemden düşmesiyle birlikte tekrar harekete geçmeyi planlıyor. Her ihtimale karşın Hakan Balta ve Koray Günter gibi isimleri hazır tutmaya çalışan teknik patron Hamza Hamzaoğlu, diğer yandan müjdeli transfer haberini dört gözle bekliyor.
Arada uçurum olsa da...
Galatasaray’ın Serdar Aziz için gözden çıkardığı bonservis bedeli en fazla 3 milyon Euro. Bursaspor’un istediği rakamın 7 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.
Sarı-Kırmızılılar yine önce oyuncuyu ikna etme formülünü devreye sokarak, daha sonra da oyuncunun kendi kulübünden izin istemesini sağlayacak. Bursa altyapısından yetişen Serdar’ın da artık büyük bir takım forması giymek istediği, gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama


























