Milli aranın 2 galibi...
Galatasaray’da milli maç arasını en iyi kullanan isimler Sinan Gümüş ve yeni transfer Cenk Gönen oldu.
Hürriyet
Galatasaray’da milli maç arasını en iyi kullanan isimler Sinan Gümüş ve yeni transfer Cenk Gönen oldu.
Liglere verilen ara nedeniyle eksik çalışan sarı kırmızılılarda Beşiktaş’tan transfer edilen tecrübeli file bekçisi, Hamza Hamzaoğlu ve ekibinden tam not aldı.
İdmanlardaki performansı, ve kurtarışlarının yanı sıra takım arkadaşlarıyla girdiği sıcak diyaloglar, sarı kırmızılıların kafalarındaki soru işaretlerini de ortadan kaldırdı.
Sakatlıktan yeni çıkan Sinan Gümüş de antrenmanlardaki hırsı ve performansı ile son zamanlarda çok tartışılan forvet hattı için G.Saray’ın önemli bir alternatifi olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!




























