Milletvekilinden 2'inci Lig' iddiası: 'Bu maç mutlaka incelenmeli'
Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2'inci Lig'deki Zonguldak Kömürspor'ün iki takımın uzlaşmasıyla küme düşürüldüğünü öne sürdü.
Şampiyonun henüz belirlenmediği ancak küme düşen takımların netleştiği TFF 2'inci Lig Beyaz Grup'la ilgili CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz dikkat çeken bir iddia da bulundu.
Zonguldak Kömürspor'ün, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasındaki uzlaşmayla küme düştüğünü öne süren Yavuzyılmaz maça dair bir istatistik paylaşarak "Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır" dedi.
Yavuzyılmaz'ın X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Bugün 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir.
Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.
Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür.
Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor!
Konunun takipçisi olacağım!"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"

İngiltere'de tartışma: Arsenal, tarihin 'en çirkin' lideri mi?





















