Milan'dan çok net açıklama!
Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Galatasaray'a yazılan Mario Balotelli ve Stephan El Shaarawy ile ilgili konuştu.
Webaslan Dış Haberler

Ara transfer döneminde takıma 2 takviye yapacaklarını belirten Galliani, "Transfer dönemi ile ilgili çok açık düşüncelerimiz var. Bir defans oyuncusu ve kanatlarda oynayacak bir hücumcu arıyoruz " ifadelerini kullandı.
Balotelli ve Shaarawy'nin takımda kalacağını belirten yönetici, Shaarawy için bir teknik direktörün kendisini aradığını söylerken, "Balotelli mutsuz mu? O kalacak, ben yüzde 101 eminim ki o kalacak. O bizim ana forvetimiz. El Shaarawy de Balotelli gibi kalacak. Yurt dışından çok iyi bilinen bir teknik direktör beni aradı ve onu istedi, ancak ben kibarca 'hayır' dedim" diye konuştu.
Galliani, Stephan El Saarawy'nin kendileri için önemli bir isim olduğunu da vurguladı ve "Stephan El Saarawy gelişiyor. Pazzini ve Mattia De Sciglia'nın da performansında artış var. Geçen sezon El Shaarawy Balotelli gelene kadar bizi yukarıda tuttu. Maalesef bu sezon El Shaarawy ya da De Sciglio'dan tam olarak faydalanamadık" sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
