Milan Baros yılmadı!
Galatasaray'ın gitmesini istediği Milan Baros, 'Her türlü yaldırma taktiğine rağmen' 2.7 milyon euroluk geliri nedeniyle direndi ve Florya'da kaldı.
Hürriyet
Ve istenmeyen adam Milan Baros, Galatasaray'da kaldı! 1.5 aydan bu yana G.Saray'ın gitmesini istediği Çek yıldız, 'Her türlü yaldırma taktiğine rağmen' 2.7 milyon euroluk geliri nedeniyle direndi ve Florya'da kalmayı başardı.
Gelen tekliflere yıllık ücretlerin düşük olması nedeniyle 'hayır' diyen Baros'u 5 kulüp istedi.
KADROYA GİREMEDİ
Bu sezonki hiçbir resmi maçta kadroya giremeyen Baros, Birleşik Arap Emerlikleri Kulübü Bahiyas'ın 2.7 milyon Euro'luk teklifini Avrupa'da kalmak istediği gerekçesiyle reddederken, Espanyol'un 1.5 milyon Euro'luk önerisini de Devler Ligi'nde oynamak adına kabul etmedi.
Baros ABD'den LA Galaxy'ye gitmeyi de kabul etmezken, yurt içinden takas tekliflerinde adı geçen Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giymeyeceğini söyledi.
SON TEKLİF DE OLMAMIŞTI! TIKLAYIN...
TARAFTAR DA İSTEMEDİ! TIKLAYIN...
MAKALE: "SAYGIDEĞER MİLAN BAROS"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika





























