Miguel Cardoso: "Ailem için endişeleniyorum"
Kayserisporlu futbolcu Miguel Cardoso, Giresunspor maçı için kentte bulunuyordu. Başarılı oyuncu Kayseri'den de hissedilen deprem sonrası ailesi için endişeli olduğunu açıkladı.

Kayserisporlu futbolcu Miguel Cardoso, Süper Lig'de karşı karşıya geleceği Giresunspor maçı için kente gitmişti. Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası Portekiz basınına konuşan başarılı oyuncu, Kayseri'de bulunan ailesi için endişe duyduğunu açıkladı.
Cardoso yaptığı açıklamada, "Neyse ki burada bir şey hissetmedik. Ailem Kayseri'de sabah saat 04.00 gibi evi terk etmek zorunda kaldı. Oradan arkadaşımın evine geçtiler. Depremin merkez üssü olmamasına rağmen ailem de hissetmiş ve çok korkmuşlar." dedi.
Başarılı oyuncu ayrıca, "Maçımız iptal oldu. Tüm spor müsabakalarına ara verildi. Haberleri vefat eden insanlar için endişeleniyoruz. Ailem ilk etepta kulüp tesislerine gittiler ama orayı da hemen terk etmek zorunda kaldılar." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!
