Mevlüt için son rakam!..

Galatasaray'ımız, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint Etienne'de oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç için son teklifini yaptı.  

Milliyet
Mevlüt için son rakam!..

Galatasaray'ımız, Roberto Mancini’nin listesinde ilk sırada olan Mevlüt Erdinç için son teklifini yaptı.

1 numaradan dönüş yok
5 milyon Euro bonserviste ısrar eden Saint Etienne ile pazartesi günü bir görüşme daha var. Saray 3 milyon euronun üstüne çıkmayı düşünmüyor. Mevlüt’ün, “Ben de gitmek istiyorum” çıkışı Sarı-Kırmızılılar’ın elini güçlendirdi.

Galatasarayımızın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Mevlüt Erdinç için görüşmelerin bu hafta sonuçlanması bekleniyor. Teknik direktörümüz Mancini’nin transfer edilmesini istediği oyuncular arasında ilk sırada yer alan Mevlüt için görüşmelerini sürdüren G.Saray'ımız, bonservis bedelini makul bir düzeye çekmek için uğraşıyor.

5 milyon Euro isteyen Fransız kulübü Saint Etienne’ye, G.Sarayımızın sunduğu son teklif olan 3 milyon Euro üzerinde görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılılarımızın bu konuda attığı adımların Mevlüt Erdinç ve ailesi tarafından desteklenmesi de yönetimin işini kolaylaştırıyor.

İMZAYI ATIP, TATİLE ÇIKACAK
Milli Takım’la birlikte ABD’de bulunan ve yarın tamamlanacak kamp çalışmalarının ardından Fransa’ya dönecek olan Mevlüt de, tatile çıkmadan önce imzayı atmak istiyor. Bu yüzden de Saint Etienne’yle yapılan görüşmelerin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. Mevlüt’ün, G.Sarayımız’da oynamak istediğini Fransız kulübünün yöneticilerine bildirmesi ve anlayış beklemesi de avantaj. Bonservis bedelinde indirime razı olan Fransızlar ise elde edilecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler