Mersin cezaları netleşiyor
Mersin İdmanyurdu ile haftasonu oynanan maçta yaşananlardan sonra Galatasaray'a gelebilecek cezalar konusunda sevk dosyaları tamamlandı ve işleme konuldu.
Webaslan.com
SÜRPRİZ! DEKLARASYONA CEZA YOK
Sarı - kırmızılı kulüp için sevk dosyasında iyi haber olarak ise kulubün internet sitesinden Ünal Aysal imzasıyla yayınlanan deklarasyonun sevk konusu olmaması görüldü.
Galatasaray bu deklarasyon sebebiyle sevk edilseydi sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı kulüp başkanı Ünal Aysal ceza alacaktı. Daha önce Raul Meireles konusunda yapılan açıklamalardan dolayı 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan Aysal'ın cezası aynı sezon içinde tekerrür ettiği için katlanacaktı.
İŞTE SEVKLER
TFF Hukuk Kurulu'nda yapılan incelemede deklarasyon için sevke gerek görülmedi. Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş hakaret ve tehdit, Ümit Davala da sportmenliğe aykırı hareket maddeleriyle sevk edildi.
Galatasaray Spor Kulübü'de sahaya giren taraftarlardan saha olayları ve çirkin kötü tezahürat maddeleriyle sevki gerçekleştirildi. Taraftar eyleminden dolayı para cezası alabileceği öne sürüldü.
Galatasaray'da sürpriz olan ise Sabri Sarıoğlu'nun maç sonu açıklamalar sebebiyle PFDK'ya sevki oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























