Merih Demiral: "Özür diliyoruz"
Dünya Kupası Elemeleri E grubu ikinci maçında İspanya'ya 6-0 mağlup olan Türkiye'de savunma oyuncusu Merih Demiral, maç sonrasında konuştu.
Fotoğraf : AA
Üzgün olduklarını belirten Demiral, "İspanya iyi takım ama biz iyi değildik! Sahaya hiçbir şey koyamadık. Faul yapmadık. Kart görmedik. Çok acı veriyor bu mağlubiyet. Çok çok üzgünüm. Konya halkından çok özür diliyoruz." dedi.
Bugün sahaya hiçbir şey koyamadıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu "İyi günlerimiz olduğu gibi kötü günlerimiz de var. Çok üzgünüz. Bugün sahaya hiçbir şey koyamadık. Karşı rakip de iyiydi ama biz daha iyisini yapabilirdik. Yapacağımıza inanıyorduk. Bütün Konya halkından ve milletimizden özür diliyorum. Kendimiz gibi oynamadık, bu beni çok üzdü. İnşallah önümüzdeki maçlarda çok daha iyi oluruz. Bugünkü maçı unutmak istiyoruz." sözlerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























