Merih Demiral: "Güzel günler bizim olacak!"
A Milli Takımımızın savunma oyuncusu Merih Demiral, Almanya maçı sonrasında konuştu.
A Milli Takımımızın stoper oyuncusu Merih Demiral, 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Almanya maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Güzel günlerin geleceğini söyleyen başarılı futbolcu, "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, çok güzel maç oldu, çok güzel mücadele ettik, gerektiği gibi oynadık. Talihsiz goller yedik ama tarihimizde ilk defa Almanya'ya 3 gol atıyoruz. Genç bir milli takımız, önümüzde güzel günler var, gün geçtikçe daha güzel oluyoruz." dedi.
Birlikte oynamanın önemine değinen genç futbolcu, "Uzun sakatlık sürecinden sonra ilk defa oynadım, gün geçtikçe kendimi iyi hissediyorum. Defansif olarak geçen aya nazaran daha iyiyiz, birlikte oynadıkça ne yapacağımızı daha iyi kestiriyoruz. Çok güzel bir milli takım var, çok daha güzel olacak." ifadelerini kullandı.
Daha iyi bir Milli Takım izleteceklerini dile getiren Merih, "Alman Milli Takımı da iyiydi, Emre ağabey var onlarda da. Gün geçtikçe çok daha iyi olup, çok daha iyi bir Milli Takım izleteceğiz herkese." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı

Bruno Fernandes kararını verdi



























