Menajerlerden sürpriz ön libero önerisi
Liverpool'dan Lucas Leiva'yı transfer etmek için uğraş veren Galatasaray'a menajerler Şili'li ön libero Maurico Isla'ya teklif etti. Şartları daha uygun görülen Mauricio Isla için Galatasaraylı yöneticiler İtalya'ya gidecek.
Galatasaray'da ön libero arayışları tüm hızıyla sürerken Sarı-Kırmızılı yönetim sürpriz bir teklifle karşılaştı.
Liverpool'un ön liberosu Lucas Leiva için girişimlerini sürdüren Galatasaray yönetimine Juventus'un Şilili ön liberosu Mauricio Isla teklif edildi.
Mauricio Isla'nın özellikle kiralama şartlarının uygun oluşu Galatasaray yönetimine cazip geldi. Galatasaray yöneticilerinin bir yandan Lucas Leiva ile ilgili temaslarını sürdürürken diğer yandan da İtalya'ya giderek Isla için Juventus'la masaya oturması bekleniyor.
ALDIĞI ÜCRET VERİLECEK
Juventus'tan 1.8 milyon Euro alan Isla'ya hemen hemen bu rakamın teklif edileceği bunun yanında Juventus'a da 1.5-2 milyon Euro civarında bir kiralama ücreti ödenmesinin planladığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Leiva'nın sakatlanması şok etkisi meydana getirdi.
GALATASARAY SONUCU BEKLİYOR
Liverpool'un ABD'de Huddersfield ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, durumunun ciddi olduğu ve ameliyat olması gerektiği yönünde haberler yapılan Lucas'ın durumunun bir türlü netleşmemesi can sıkıyor. Eğer Lucas Leiva için ameliyat kararı çıkarsa Galatasaray transferden vazgeçecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

























