Menajerinden söz alındı
Real Madrid'in yıldızı Di Maria ile ilgilenen Galatasaray, Arjantinli oyuncunun menajeri ile temasa geçti.
Bugün

Sarı-Kırmızılılar adına temasları kuran Türk menajer, başarılı oyuncunun menajeri Jorge Mendes'ten söz aldı. Real Madrid'te çok fazla süre alamadığı için mutsuz olan, Olimpic'le yapılan Kral Kupası maçında, oyundan alınmasını sinirlenen ve teknik direktör Ancelotti'ye bakmadan soyunma odasına giden Di Maria, Madrid'ten ayrılmak istiyor.
Monaco'dan gelen teklife sıcak bakıyor. Takımın hocası Ancelotti ise her şeye rağmen öğrencisinin ayrılmasında istekli değil. Bu durumu göz önünde bulunduran Real Madrid, en önemli transfer hedeflerinden bir tanesi olan, sezon başında Atletico Madrid'ten Monaca'ya transfer olan, Radamel Falcao'yu almak için Di Maria'yı takasta önerdi.
Ancak Fransızlar Madrid'ten Di Maria artı 25 milyon euro isteyince, başkan Perez bu transferi veto etti. Buna karşın temasların kesilmediği öğrenildi. Bu durum Galatasaray'ı doğrudan ilgilendiriyor; çünkü, Jorge Mendes, Monaco'yla anlaşılamaması durumunda Galatasaray'la görüşebileceklerini söyledi.
Galatasaray ise Arjantin Milli Takımı forması da giyen Di Maria'ya 6.5 milyon euro garanti, 25 bin euro maç başı ücret önermeyi planlıyor. Real Madrid'e ise, 15 milyon euro sözleşme fesih bedeli teklif edilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kingsley Coman için geri sayım!

Milan'da Thiaw yerine De Winter

Paris Saint Germain, Zabarnyi transferini bitirdi!

Manchester United'ta Hojlund çıkmazı!

Lille, Berke Özer'i istiyor!

Fenerbahçe'ye Florentino Luis transferinde rakip!

Hojlund, Milan'a sıcak değil!

Darwin Nunez, resmen Al Hilal'de!

Barcelona, Inigo Martinez'e veda etti!

Feyenoord, Fenerbahçe rövanşı öncesi kayıpsız!
