Menajeri Beşiktaş'ı da dahil etti
Salih Dursun'un oyuncu temsilcisi Cengizhan Hınçal, "Galatasaray'ın ilgilendiğini biliyoruz ama bize gelen bir teklif yok" derken Beşiktaş'ın da oyuncuyu istediğini söyledi.
Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu iddialarıyla ilgili konuşan menajeri Cengizhan Hınçal, "Galatasaray'ın ilgilendiğini biliyoruz ama bize gelen net bir teklif yok" dedi.
Hınçal, yaptığı açıklamada, Salih Dursun'a Galatasaray'ın ilgisini doğrulayarak, şöyle devam etti:
"Galatasaray'ın ilgilendiğini biliyoruz ama bize gelen net bir teklif yok. Kulüpler anlaşmadan bizim görüşme şansımız yok. Salih Dursun, Kayserispor'un sözleşmeli oyuncusu. Transferle ilgili net bir gelişmeolmadığını söyleyebilirim ancak 1-2 gün içinde neler olur bilmiyorum. Biz de beklemedeyiz."
Salih Dursun'un Kayserispor'da mutlu olduğunu dile getiren Hınçal, "Salih, Kayserispor'u çok seviyor. Sakaryaspor'dan geldi, Kayserispor'da A Milli Takım'a kadar yükseldi. Onun da hedefleri var, o da büyük bir takımda oynamak istiyor ancak Kayserispor'un izni olmadan mümkün değil" diye konuştu.
Hınçal, Salih Dursun ile Beşiktaş'ın da ilgilendiğini ancak net bir gelişme olmadığını sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























