Menajeri açıkladı: "Bruma'ya Türkiye'den teklif var"
Galatasaray'ın eski oyuncularından Bruma için konuşan menajeri Catio Balde, Türkiye'den teklifler aldıklarını söyledi.
PSV Eindhoven'dan kiralık olarak Olympiakos forması giyen Galatasaray'ın eski yıldızlarından Bruma'nın geleceğiyle ilgili menajerinden flaş bir açıklama geldi. Menajer Catio Balde, Portekizli oyuncu için Türkiye'den teklif olduğunu belirtti.
Hollanda basınına konuşan Balde, "Bruma'yı isteyen çok kulüp var, ona inanılmaz bir ilgi var. Özellikle Almanya, İspanya ve Türkiye'den teklifler var. Tabii ki kararı Olympiakos verecek, isterlerse satın alma opsiyonunu kullanıp onu alabilirler. Eğer onlar bunu düşünmezse, PSV oyuncunun geleceğine karar verecek." ifadelerini kullandı.
SATIN ALMA MADDESİ, 7 MİLYON EURO
Öte yandan Olymiakos'un PSV Eindhoven ile yaptığı kiralama anlaşmasında 7 milyon euroluk satın alma opsiyonu olduğu kaydedildi.
Yunanistan'da 27 maça çıkan Bruma, 6 gol ve 3 asistlik performans sergilerken, şampiyonluk yaşadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Alaves'e ilk darbe: Racing geriden gelip kazandı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu hamlesi

Acun Ilıcalı: "Hayalimizin çok ötesinde!"

Napoli'de Noa Lang'a af çıktı

Kylian Mbappe'den Arda Güler'e övgü

Kenan Karaman'dan milli takım ve Beşiktaş sözleri

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres
























