Melo'nun yerine son aday!
Galatasaray, Juventus Kulübü Felipe Melo için indirim yapmazsa, sportif direktör Bülent Tulun’un temasa geçtiği Interli yıldızı transfer edecek.
Galatasaray, Juventus Kulübü Felipe Melo için indirim yapmazsa, sportif direktör Bülent Tulun’un temasa geçtiği Interli Kuzmanovic’i transfer edecek.
Felipe Melo’nun transferi için İtalyan devi Juventus’la görüşmeleri sürdüren Galatasaray, bir yandan da bu oyuncunun alternatiflerini bulmak için taarruza geçti. Brezilyalı yıldızın menajeri ve Juventus Kulübü ile bonservis pazarlığında olan Cimbom, ön libero için farklı isimlerle de temas kurmaya başladı.
TULUN SIRBİSTAN'A GİTTİ
Melo’nun selefi olarak en önemli adayın ise bir başka İtalyan kulübü olan Inter’de forma giyen Zdravko Kuzmanovic olduğu ortaya çıktı. Ve G.Saray Kulübü Sportif Direktör Bülent Tulun’un geçtiğimiz hafta çarşamba günü Inter’de oynayan başarılı Sırp futbolcunun ülkesine gittiği ifade edildi.
Tulun’un çarşamba gittiği Sırbistan’da, 25 yaşındaki futbolcu ile bir araya geldiği ve transfer görüşmesine gerçekleştirdiği belirtildi.
Juventus’un Melo için 6.5 milyon Euro’da ısrarcı olması halinde G.Saray’ın, Kuzmanovic’i Inter’den 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmek istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"





















