Melo'nun menajerinden Inter açıklaması!
Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Felipe Melo için menajeri Jose Rodriguez, Inter iddiaları ile ilgili İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Felipe Melo için menajeri Jose Rodriguez, Inter iddiaları ile ilgili İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
Rodriguez, Inter'den resmi bir teklif almadıklarını belirtirken, "Felipe Melo'nun durumu ile ilgili son günlerde değişen bir şey olmadı. 2016'ya kadar Galatasaray ile sözleşmesi var ve onu isteyen önce kulüp ile anlaşıp, sonra bana gelmeli. Inter'den resmi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.
"KULÜBÜN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYUYORUZ"
Melo'nun Inter konusundaki düşünceleri sorulan menajer, "Felipe Melo büyük kulüplerde oynamayı sever. Eğer Inter ya da başka büyük bir kulüp benim oyuncumu almak istiyorsa, önce Galatasaray ile konuşsun. Şu ana kadar ilginin olduğunu duyduk, ancak resmi bir teklif yok. Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmemiz var ve kulübün düşüncesine saygı duyuyoruz" şeklinde cevap verdi.
İTALYAN BASINI ISRARINI SÜRDÜRÜYOR
Öte yandan İtalyan basını, Geoffrey Kondogbia'yı renklerine katan Inter'in, rotasını Felipe Melo'ya kırdığını iddia etti.
Inter'in orta saha için sıradaki hedefinin Marsilya'dan Giannelli Imbula olduğu ve alternatif olarak görülen Melo için de görüşmelerin yakın zamanda başlayacağı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!


























