Melo'nun gitmesi için tek şart...
Galatasaray, Felipe Melo konusundaki istekli tutumunu sürdüren Inter'den Gary Medel'i istedi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da Felipe Melo'nun geleceği hakkındaki belirsizlik sürerken yeni bir gelişme yaşanmaya başladı.
Galatasaray yönetimi, Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin Felipe Melo konusunda istekli olmasının ardından İtalyan ekibinden Felipe Melo'ya karşılık Gary Medel'i istedi.
Galatasaray ve Inter yetkililerinin 2 Ağustos Pazar günü Türk Telekom Arena Stadı'nda iki takım arasında oynanacak hazırlık maçı öncesinde bir araya geleceği ve bu takas konusunda son kararın verileceği iddia edildi.
Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, geçtiğimiz gün Gary Medel'in geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken, Şilili oyuncuyu satmayacaklarını ifade etmişti.
Geçen sezon başında 8 milyon euro karşılığında Cardiff City'den Inter'e transfer olan 27 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu Inter formasıyla 44 maça çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro

Marcus Rashford için kritik gün!

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro























