Melo'nun cezası Juve'yi korkuttu!
Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo'nun aldığı 4 maçlık ceza, bonservisinin bulunduğu kulüp olan Juventus'u endişelendirdi.
AMK
Galatasaray'da kiralık olarak ikinci sezonunu geçiren ve bonservisi halen Torino ekibinde olan Brezilyalı futbolcunun durumunun Juve'yi de düşündürdüğü bildirildi. Juventus'ta Teknik Direktör Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği oyuncuyu Çizme ekibi sezon sonunda Melo'yu bonservisi ile birlikte sarı kırmızılı takıma vermenin planlarını yaparken, son olay ile bu durumun da zora girdiği ifade edildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde Tahkim Kurulu'nun oyuncunun cezasını onaylamasının ardından Juventus cephesinde de hayalkırıklığı yaşandığı dile getirildi.
Bu sezon ortaya koyduğu futbol ile Galatasaray'ı tatmin edemediği belirtilen Melo'nun, geçmişten de sabıkasının olduğu futbol dışı olaylarla bir kez daha gündeme gelmesinin, oyuncunun sezon sonu bonservisinin alınması konusunda sarı kırmızılı camiada büyük soru işaretleri yarattığı belirtildi. Brezilyalı oyuncunun sezonun geri kalanında bambaşka bir kimliğe bürünmediği takdirde Juventus'un futbolcusunu satmasının oldukça zorlaşacağı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eboue'nin oğlu Chelsea ile imzaladı

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"


























