Melo'nun alternatifleri artıyor!
Felipe Melo'nun bonservisi için görüşmeleri sürdüren Galatasaray'da alternatif olarak bir isim daha ortaya çıktı.
Bugün
Yönetim, Juventus'un 6.5milyon eurodan aşağıya inmemesi,Melo'nun da yıllık 3.5milyon euroda diretmesi üzerine geçtiğimiz günlerde Chelsea'de oynayan John Obi Mikel'i gündemine almış, Nijeryalı yıldızın menajeri de bu ilgiyi doğrulamıştı.
Transfer heyetinin Mikel'in ardından şimdi de PSG'li Muhammed Sissoko için girişimlere başladığı belirtildi. Fransız devi ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Sissoko, geçen sezon Serie A'da, kiralık olarak, Fiorentina forması giydi. Mali Milli Takımı'nda da görev alan 28 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih bedeli 5 milyon euro. Güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Sissoko, maliyeti açısından da son derece rasyonel bir transfer olarak ön plana çıkıyor.
TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR
Başarılı oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Marco Kırdemir, BUGÜN'e yaptığı açıklamada "Hafta sonu Paris'te Sissoko ile birlikteydim. Türkiye'ye gelmeyi çok istiyor. Drogba ve Mousa Sow'la sürekli görüşüyor. Türk insanını ve futbolseverleri çok cana yakın buluyor. Türkiye'deki futbol aşkını Avrupa'da göremeyeceğini söylüyor. 2-3 teklif var. Ama teklif gelirse ilk tercihimiz Türkiye olacak. Görüşmeye hazırız'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella























