Melo'dan sürpriz Türkiye sözleri!
Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Felipe Melo, Brezilya basınına verdiği röportajdaki sözleriyle kafaları bir kez daha karıştırdı.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile adı geçen Brezilyalı Felipe Melo, ülke basınına verdiği röportajında geleceği hakkında da kafa karıştıran ifadeler kullandı.
Inter ile sözleşmesinin devam ettiğini ve mutlu olduğunu söyleyen Felipe Melo, ''Inter ile 2 yıl daha sözleşmem var ve burada mutluyum. Şu an için geleceği düşünmek kolay değil. Ben bugünü yaşıyorum. Bugün için Inter'deyim. İleride Brezilya'ya döner miyim, Türkiye'ye ya da Çin'e gider miyim ben de bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.
Inter'den ayrılacağı konuşulan Brezilyalı oyuncunun adı bir süredir eski kulübü Galatasaray ile anılıyor.
Melo, sezon başında Inter'e transfer olmuş ve bu sezon lacivert-siyahlı takımda 29 maçta forma giymişti.
FELIPE MELO'DAN OLAY PAYLAŞIM
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı



























