Melo'dan Inter ve Cruzeiro sözleri
Galatasaray ile ayrılığın eşiğinde olan Felipe Melo, İtalyan basınına geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray ile ayrılığın eşiğinde olan Felipe Melo, İtalyan basınına geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Hamza Hamzaoğlu'nun 20 Temmuz'a kadar izin verdiği Sambacı, Inter ile ilgili, "Roberto Mancini ile aramda karşılıklı bir saygı var. Ama bir sonraki durağım Inter mi olur, bilemiyorum. Sadece Tanrı benim geleceğimi bilir, bu yüzden daha fazlasını söyleyemem. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz, ancak şu anda ben Galatasaray'ın oyuncusuyum" ifadelerini kullandı.
Menajerinin Cruzeiro sözleri ile ilgili de konuşan tecrübeli orta saha, "Cruzeiro iddiaları için biraz erken. Bu konu ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir şey diyemem. Cruzeiro'ya gider miyim bilmiyorum. Şu anda tek bildiğim hala Galatasaray'ın oyuncusuyum. Şu anda tatildeyim ve son günlerimin keyfini çıkarıyorum" diye konuştu. (İşte menajerinin Cruzeiro açıklaması, tıklayın)
Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek Felipe Melo, bir süredir Inter ile görüşmelerde bulunuyordu.
MELO'NUN BREZİLYA BASININA YANSIYAN WHATSAPP KONUŞMASI, TIKLAYIN!
GALATASARAY'DA FELIPE MELO'NUN ALTERNATİFİ İNLER!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande


























