Melo'da sıcak gelişmeler

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo ile ilgilendiği konuşulan Brezilya ekibi Sao Paulo cephesi, konu ile ilgili açıklama yaptı.  

Webaslan Dış Haberler
Melo'da sıcak gelişmeler
Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo'nun geleceği hakkındaki belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan, sarı-kırmızılıların 30 Nisan'da sona eren satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun da devreye girdiği iddiası doğrulandı.

İtalya basınına konuşan Sao Paulo sportif direktörü Marco Aurelio Cunha, Sambacı'nın transferi için girişimleri olduğunu kabul etti, ancak henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi.

"KESİN BİR ŞEY YOK"

Malo'nun da ülkesine dönmek isteyebileceğini ifade eden yönetici, "Felipe Melo'nun Brezilya'ya dönmek istediğine dair bir şeyler duydum. Şu anda kesin olarak bir anlaşma yok. Çok kaliteli bir oyuncudan bahsediyoruz. Tabii ki Sao Pao Paulo'nun da ilgisi olacak" diye konuştu.

2 sezondur sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Felipe Melo, Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda G.Saray'a 'kırgın' olduğunu söylemiş ve 'özgürüm' gibi ilginç bir ifade kullanmıştı.

Brezilya'ya dönme ihtimali ile ilgili de konuşan yetenekli orta saha, "Hiç bir şeyi yalanlamıyorum. Ama ücrette sıkıntı çıkabilir, çünkü Juventus beni satmak istiyor. Kiralık olarak gitmem. Bu sebepten dolayı Brezilya'ya gitmem zor olacak. Tüm bu sorunlar çözülürse bile aldığım ücret Brezilya'ya dönmemi daha da zorlaştırıyor." demişti.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler