Melo'da pürüz bonservis

G.Saray’da hafta başında İstanbul’da olması beklenen Melo’nun menajeri Rodriquez Baster’in 1 gün rötarlı da olsa salı günü görüşme yaptığı ortaya çıktı.  

Hürriyet
Melo'da pürüz bonservis

G.Saray’da hafta başında İstanbul’da olması beklenen Melo’nun menajeri Rodriquez Baster’in 1 gün rötarlı da olsa salı günü görüşme yaptığı ortaya çıktı. Sportif direktör Bülent Tulun ile Akmerkez’de bir araya gelen ve Melo’nun transfer şartlarını görüşen Baster’in futbolcusu için G.Saray’dan 3 yıllık kontrat talep ettiği belirtildi.

Aslan’a fazla geldi!

Şu anda transferde en büyük engelin ise Juventus’un talep ettiği 6.5 milyon Euro’luk bonservis olduğu belirtildi. İtalyanların 1 yıl daha kontratı olan Melo’yu kesin olarak satmak istediği, 6.5 milyon Euro’luk rakamı ise Galatasaray’ın fazla bulduğu ifade edildi. Öte yandan Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımının 7 milyon Euro’luk teklifi sarı kırmızılılarda keyifleri kaçırdı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler