Melo yine orada!
Tatilini Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdüren Felipe Melo, tam bir NBA tutkunu oldu. Daha önce Miami Heat'in Celtics ile oynadığı maça giden Melo, bu kez finallerde!
Webaslan.com
Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı Felipe Melo tatilini Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürüyor.
NBA takımları Miami Heat ile Boston Celtics arasında oynanan Doğu Konferansı Finalleri'nin yedinci maçında salona giderek Heat'e destek veren başarılı orta saha oyuncusu bir kez daha American Airlines Arena'daki yerini aldı.
Bu kez Miami Heat ile Oklahoma City Thunder arasında oynanan NBA Final serisi üçüncü maçında boy gösteren Sambacı, üzerindeki Miami Heat tişörtüyle dikkat çekti.
Felipe Melo, kişisel twitter hesabından "Haydi Heat!" başlığıyla bir de fotoğraf paylaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!

Harry Maguire: "Bir şeylerin değişmesi gerekiyor"

Hoffenheim, Leverkusen'i farklı geçti!





















