Melo isyan etti! "Avrupa, İtalya'ya benzemez"
UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Sparta Prag'a 3-1 kaybeden ve iki maç sonunda sıfır puanı bulunan Inter'de Felipe Melo maç sonu açıklamalarda bulundu.
UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Sparta Prag'a 3-1 kaybeden Inter'de Felipe Melo maç sonu açıklamalarda bulundu.
Avrupa maçlarının kolay olmadığını anlamaları gerektiğini söyleyen Melo; "İtalya'da oynamaktan farklı bir şey bu. Her maça derbi oynar gibi yaklaşmamız gerekiyor. Şu ana kadar bunu yapmadık. İkinci yarı biraz daha iyiydik ama kırmızı kart görünce işimiz çok zorlaştı. Sparta Prag'ın güçlü olacağını biliyorduk çünkü yeni hoca değiştirdiler ve motive olarak karşımıza çıktılar." dedi.
"Herkes sorumlu..."
Her şeyi unutup ligde oynayacakları Roma maçına hazırlanmaları gerektiğini söyleyen Melo; "İkinci golde serbest vuruşta rakibi çok boş bıraktık. Kaybettik çünkü takım halinde hatalar yaptık. Kazandığımızda herkes hak ediyorsa kaybettiğimizde de herkes sorumludur." sözlerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!























