Melo için 6 oyuncu önerdiler
Inter, Felipe Melo için Galatasaray'a takasta oyuncu göndermek istiyor.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılacağı söylentileri ayyuka çıkan Felipe Melo için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor.
İtalyan basını, son dönemde gündemine sıklıkla taşıdığı Inter - Melo - Galatasaray üçgeninde yaşanan sıcak temasların 'imza' ile sonuçlanmak üzere olduğunu yazdı.
Corriere dello Sport'un haberine göre; Inter, Felipe Melo ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro + bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardı.
GALATASARAY'A TAKAS TEKLİFİ
Ancak İtalyan ekibinin bonservis bedeli ödemek istemediği kaydedildi. Inter'in, Galatasaray'a; Taider, Obi, Donkor, Juan Jesus, Dodo ve Nagatomo'nun yer aldığı bir 'takasta kullanılabilecek isimler' listesi sunduğu ve sarı-kırmızılı kulüpten cevap beklediği kaydedildi.
Galatasaray'ın takasa onay vermesinin hemen ardından, Melo'nun yeni takımı Inter ile sezon başı kampına katılacağı da vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama





















