Melo için 6 oyuncu önerdiler
Inter, Felipe Melo için Galatasaray'a takasta oyuncu göndermek istiyor.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'dan ayrılacağı söylentileri ayyuka çıkan Felipe Melo için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor.
İtalyan basını, son dönemde gündemine sıklıkla taşıdığı Inter - Melo - Galatasaray üçgeninde yaşanan sıcak temasların 'imza' ile sonuçlanmak üzere olduğunu yazdı.
Corriere dello Sport'un haberine göre; Inter, Felipe Melo ile 2 yıllık, 2,5 milyon euro + bonusları içeren bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardı.
GALATASARAY'A TAKAS TEKLİFİ
Ancak İtalyan ekibinin bonservis bedeli ödemek istemediği kaydedildi. Inter'in, Galatasaray'a; Taider, Obi, Donkor, Juan Jesus, Dodo ve Nagatomo'nun yer aldığı bir 'takasta kullanılabilecek isimler' listesi sunduğu ve sarı-kırmızılı kulüpten cevap beklediği kaydedildi.
Galatasaray'ın takasa onay vermesinin hemen ardından, Melo'nun yeni takımı Inter ile sezon başı kampına katılacağı da vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi
























