Melo, bu paraya gidebilir...
Felipe Melo, gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini zam yaptırarak uzatmak istiyor. Detaylar...
Galatasaray, bir yandan gelecek sezon kadrosunu takviye etmenin çalışmalarını yürütürken Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı gündemdeki önemli konulardan biri olarak dikkat çekiyor.
31 yaşındaki oyuncunun Sarı-Kırmızılı takımla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı futbolcu 3 milyon 100 bin euroluk yıllık ücretine zam yaptırarak sözleşmesini uzatmak istiyor.
FEDAKÂRLIK İSTENECEK
Teknik heyet ve yönetim Melo'dan faydalanmak istiyor. Fakat bir zam yapılması gündemde değil. Hatta fedakârlık yapılması istenecek. Teknik Direktör Hamzaoğlu ise, “Devam etmesini istiyorum. Ama bir oyuncu gitmek istiyorsa gitmelidir. Bunu Melo için demiyorum” diye konuştu.
YILLIK ÜCRETİ GETİRİRSE GİDECEK
Bilindiği gibi FIFA 29 ve üstü yaşındaki oyunculara sözleşmesinin bitimine bir sene kala transfer hakkı veriyor. Takımdan aldığı yıllık ücreti getirdiği takdirde o oyuncuya bir başka takıma transfer olma imkanı tanınıyor. Melo'nun yıllık ücretini getirip gitmeyi göze aldığı belirtiliyor.
1 sezon daha kontratı bulunmasına rağmen kurallar gereği gelecek sezon alacağı 3.1 milyon Euro’yu bonservis olarak getirmesi durumunda serbest kalacak olan Melo için menajeri de temaslara başlarken, 1 hafta içinde transferin netlik kazanması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama
























