Mehmet Sepil, Göztepe başkanlığını bıraktı!
Mehmet Sepil, Göztepe Kulübü'ndeki başkanlık görevini bıraktığını duyurdu.
 
                                        Mehmet Sepil, "Büyük bir onurla yürüttüğüm Göztepe Spor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettim" dedi.
Sepil, "Göztepe Spor Kulübünün sorumluluklarını devralacak yeni bir yönetim oluşmasında tek önceliğim ve hassasiyetim, kulübümüzü yeni bir heyecanla şu an bulunduğu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasıdır" açıklamasını da yaptı.
Mehmet Sepil, 8 yıldır Göztepe'de kulüp başkanlığı görevi yapıyordu.
Sepil döneminde 2. Lig'den 14 yıl sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Gürsel Aksel Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne kavuşmuştu.
GÖZTEPE İÇİN ABRAMOVICH İDDİALARI
Rusya-Ukrayna savaşının yaptırımlarından etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi kulübü Chelsea'ye İngilizler tarafından el konulan Rus iş insanı Roman Abramovich'in Türkiye'de bir kulübe yatırım yapabileceği ifade edildi.
İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich'le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Thom Gibbs imzalı haberde Abramovich'in Göztepe'ye yatırım yapabileceği belirtildi. Haberde Abramovich'in yatırım yapabileceği kulüplerle ilgili öneriler sıralandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
				En çok okunan haberler
	        AVRUPA'DAN FUTBOL
	    
	
Barcelona'ya yeni golcü: Joaquin Panichelli

Hakan Çalhanoğlu manşetlerde: "Maçın kaderini değiştiren lider"

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

Otobüs şoförlüğünden La Liga'da teknik direktörlüğe: Manolo!

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

 
 























 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        