Mehmet Büyükekşi: ''Hedefimiz EURO2032'de şampiyonluk''
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 öncesinde açıklamalarda bulundu.
Sözlerine sezonun bitmesiyla başlayan Mehmet Büyükekşi "Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı, Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ı tebrik ederim. Avrupa'da ülkemizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.
Türk futbolunun hedefini açıklayan Mehmet Büyükekşi "UEFA sıralamasında 9. sıraya kadar yükseldik, kulüplerimizin başarısıyla inşallah daha da iyi yerlere geleceğiz. Milli Takım olarak hedefimiz EURO2032'de şampiyon olmak! Kadronun temellerini atıyoruz." ifadelerini kullandı.
Real Madrid ile Dortmund arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi hakkında konuşan Mehmet Büyükekşi "Arda Güler ve Salih Özcan'a Şampiyonlar Ligi finali öncesinde başarılar diliyorum. Kupa bir Türk oyuncunun ellerinde yükselecek." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
