Mehmet Büyükekşi'den Kuntz açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Japonya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Japonya maçı öncesi açıklamalar yaptı.
Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "21 yıl sonra tekrar Japonya ile dostluk maçı yapacağız. Dün akşam Japonya Futbol Federasyonu ile beraberdik. Onlar bu maçta ev sahibi. 25 kişilik kadroda 13 tane oyuncuları Avrupa'da oynuyor. İnşallah taraftarımızla birlikte fair-play çerçevesinde biter. Japonya'da maç akşam naklen izlenecek. Onlar ev sahibi olarak bu saatte oynanmasını talep etti." dedi.
Almanya ile hazırlık maçı oynanacağını söyleyen Büyükekşi, "Kasım ayında Berlin'de Almanya ile bir dostluk maçı oynanacağız. İnşallah EURO2024'e katılınca bizim için daha keyifli bir hazırlık maçı olacak." ifadelerini kullandı.
"SADECE HOCA KAYBETMEDİ"
Büyükekşi, "Önemli olan takım olabilmek. En küçük bir şeyde panik yaparsan bir sonraki maç için hedefin kalmaz. Taraftarların bir kısmında Fenerbahçe, Bir kısmında Galatasaray, bir kısmında Trabzonspor, bir kısmında ise Beşiktaş forması var. Biz bunu istemiyoruz. Taraftarlarda Milli Takım formasını görmek istiyoruz. Bu forma Türkiye'yi temsil ediyor. İki puan kaybettiysek hep beraber kaybettik sadece hoca kaybetmedi. Almanya ve Japonya gibi önemli takımlarla maç yapmak önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanmamızı sağlayacak. İnşallah Almanya'daki şampiyona katılırız. Bizim geniş bir kadroya ihtiyacımız var. " şeklinde konuştu.
"HOCAMIZLA DEVAM EDİYORUZ"
"Almanya basını 'Stefan Kunzt'u istiyoruz' diyor?" sorusuna Büyükekşi, "Hocamızla devam ediyoruz. Önemli olan istikrar. Uzun vadeli düşünüyoruz. Bu vade sonunda ne olur bilmiyorum. Almanya biraz beklesin." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi

Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!
