Mbaye Diagne'yi derbiye Hasan Şaş hazırladı!
Galatasaray antrenörü Hasan Şaş, hafta boyunca Mbaye Diagne'yi Beşiktaş derbisine hazırladı.

Ligde Kasımpaşa formasıyla 20, Galatasaray'da ise 8 kez gol sevinci yaşayan Diagne, derbide bir gol daha atması durumunda Gomis'in rekorunu egale edecek.
Gomis, geçen sezon sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 33 lig maçında 29 kez topu filelere göndererek, "Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu" unvanını almıştı.
"GOLÜ AT, KRAL OL"
Son dönemde hedefte yer alan Diagne'nin en büyük destekçisi Hasan Şaş. Terim'in yardımcısı Senegalli ile sürekli ikili görüşmeler yapıyor.
Adının "penaltı golcüsüne" çıkmasına takılmamasını isteyen ve Diagne'ye moral veren Şaş, "Büyük oyuncular büyük maçlarda belli olur. Beşiktaş maçındaki galibiyet golünü atarsan, her şey unutulur. Kral ilan edilirsin" dedi.
"O İŞ BENDE"
Hasan Şaş'ın desteğiyle kendine gelen Diagne, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi. Golcü oyuncu, "Daha önce (ilk yarıda) attım yine atarım. Yeter ki, istediğim pasları alayım. Bu maçta mutlaka gol atacağım bana güvenin" ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
