Mbaye Diagne, satıştan da pay istiyor!
Mbaye Diagne, kendisine verilecek bonservis ücretinden pay talep etti ve Galatasaray'ı zor durumda bıraktı.
Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Diagne, kendisine talip olan kulüplerden yüklü bir maaş isterken, oyuncunun bonservis satışından da pay istediği öğrenildi.
Galatasaray’ın günlerdir yoğun çaba sarfettiği ve transferini bitirmeye çalıştığı Falcao’da son durum belli oldu.
GALATASARAY FALCAO'YLA ANLAŞTI
Ünlü menajer Jorge Mendes ve Ahmet Bulut’un ilgilendiği Falcao’da oyuncuyla Galatasaray kesin olarak anlaşmaya varılırken, sarı kırmızılı kulübün FFP kriterleri sebebiyle Monaco’nun istediği bonservis ücretini karşılayamadığı öğrenildi. Kolombiyalı yıldız golcünün transferine nokta koymak için Diagne’yi satışa çıkaran fakat Senegalli forveti henüz takımdan göndermeyen Abdürrahim Albayrak’ın Falcao için şu anda kaynak yaratamadığı belirtilirken, Diagne’nin de süreci yakından takip ettiği ve Galatasaray yönetimini köşeye sıkıştırmak için her yolu denediği ifade edildi.
DİAGNE HER YERDEN KAZANMAK İSTİYOR
Gelen teklifleri ciddi bir şekilde düşünmesine rağmen, kendisine talip olan kulüplerden yıllık 5 milyon Euro talep eden Diagne, Galatasaray’ın bonservis fiyatına da göz dikerken, 27 yaşındaki Senegalli’nin satış fiyatı üzerinden de pay istediği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Galatasaray'ı kızdıran gelişme: Rafael Leao

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!


























