Mbaye Diagne, Radamel Falcao'yu geride bıraktı
Mbaye Diagne, Galatasaray forması altında çıktığı son 6 maçta 5 golün altına imza attı.
Galatasaray'ın Fatih Terim yönetimindeki 1000. golünü kaydeden Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı forma altındaki son 6 maçında 5 gole imza attı.
Radamel Falcao ve Ryan Babel'in yokluğunda Fatih Terim'in ideal santraforu haline gelen Mbaye Diagne, Çaykur Rizespor'un ardından Hatayspor'u da boş geçmedi ve fileleri havalandırdı.
Galatasaray kariyerinde 33 maça çıkan ve 18 gol, 2 asistlik bir performansla oynayan Mbaye Diagne, 29 maçta 16 gol, 3 asitlik bir performans yapan Radamel Falcao'yu da geride bıraktı.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak da yaptığı açıklamada Mbaye Diagne'nin sarı-kırmızılı takım için çok değerli bir futbolcu olduğunu ve Senegalli futbolcunun bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğunu dile getirmişti.
Diagne'nin G.Saray performansı
— Sporx (@sporx) December 5, 2020
🥅33 maç ⚽18 gol 🎯2 asist
Falcao'nun G.Saray performansı
🥅29 maç ⚽16 gol 🎯3 asist pic.twitter.com/M35ulDToRI
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























