Mbaye Diagne, krallığını ilan etti!
Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, gol kralı oldu.
Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, gol kralı oldu.
Sezona Kasımpaşa'da başlayan ve devre arasında Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon iki takım forması altında çıktığı 29 lig maçında 30 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.
Sezonun ilk yarısını geçirdiği Kasımpaşa'da görev aldığı 17 maçta 20 kez fileleri sarsan Mbaye Diagne, ikinci yarıda sarı-kırmızılı formayı giydiği 12 müsabakada 10 kez skor üretti.
REKOR KIRDI
Mbaye Diagne, skorer performansıyla Süper Lig'de rekor kırdı.
Senegalli futbolcu, kaydettiği 30 golle bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekorunun yeni sahibi oldu.
Bu rekor, geçen sezon Galatasaray forması altında 29 kez ağları havalandıran Bafetimbi Gomis'te bulunuyordu.
GOLLERİN 12'Sİ PENALTIDAN
Diagne, bu sezon attığı 30 golün 12'sini penaltıdan kaydetti.
Senegalli futbolcu, sezonun ilk yarısında Kasımpaşa'da penaltıdan 6, ikinci devrede de Galatasaray'da penaltıdan aynı sayıda gol attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!



















