Mbaye Diagne için Arabistan'dan flaş iddia!
Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Mbaye Diagne için Suudi Arabistan'dan flaş bir haber ortaya atıldı.
Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın hakkında ''Masamızda onun için 8 teklif var'' dediği Mbaye Diagne için henüz somut bir adım atılmadı.
Buna rağmen Senegalli golcü, Arap Yarımadası'na gitmeye yakın gözüküyor. afriquesports'ta çıkan habere göre Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, Diagne için Galatasaray'a yaklaşık 13 milyon euro teklif etti. Oyuncuya da yıllık 4.5 milyon euroluk bir teklifte bulunuldu. Anlaşma yakın.'' ifadeleri kullanıldı.
DIAGNE TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Diagne'nin teklife sıcak baktığı belirtilirken sözleşmenin kaç yıllık olduğunun henüz bilinmediği kaydedildi.
Geçen sezonu Süper Lig'de gol kralı olarak tamamlayan 27 yaşındaki forvet, 2014 yılında kısa bir süreliğine Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımında forma giymişti.
Diagne'yi istediği iddia edilen Al-Nasr'da Galatasaray'ın eski oyuncuları Maicon ve Nordin Amrabat ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano oynuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane Real Madrid maçına yetişecek mi?

Ronaldinho'dan Lamine Yamal'a övgü

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Moises Caicedo'dan Real Madrid yanıtı!

PSG, Eduardo Camavinga'yı istiyor

Goretzka'dan Real Madrid için açıklama

Atletico'nun efsanesi vedaya hazırlanıyor

FA Cup'ta sürpriz yarı finalist: Southampton, Arsenal'i yıktı!

Barcelona artık şampi...

Vedat Muriqi'den Real Madrid'e ağır hasar!


























