Mbaye Diagne: "Artık sabırsızlanıyorum"
İlk yarıda Kasımpaşa formasıyla Ülker Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe'ye 2 gol atan Mbaye Diagne, pazar günkü maç için "Artık sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı.
Posta
Mbaye Diagne'nin gözü Fenerbahçe derbisinde... Kasımpaşa forması giyerken, ilk yarının 14. haftasında Kadıköy'de oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada Fenerbahçe ağlarına 2 gol birden gönderen Senegalli futbolcu, bu performansı tekrarlamaya kararlı.
Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen, ancak penaltı golleri dışında henüz bekleneni veremeyen 27 yaşındaki santrfor, Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor.
Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, "Artık derbi için sabırsızlanıyorum" diye yazan Diagne, Kadıköy'deki maçta Galatasaray'ın en kritik oyuncusu olacak.
Bu arada tecrübeli futbolcu, idmanlardaki mücadelesi ve isteğiyle de derbi öncesi hocası Fatih Terim'in yüzünü güldürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arrigo Sacchi: "Juventus, Galatasaray'ı eleyebilir"

Bremer, Galatasaray maçıyla geri dönebilir!

Nico Schlotterbeck için 50 milyon euro

Zeki Çelik için transfer açıklaması: "Doğru değil"

Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''

























