Mauro Icardi: "PSG'ye kazanmak için geldim"
Paris Saint-Germain'de kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Paris Saint-Germain'in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, artık kupalar kazanmak istediğini ve bu sebeple Inter'den ayrıldığını söyledi.
"HİÇBİR ŞEY KAZANAMADIM"
Inter'den ayrılma sebebini açıklayan Icardi, "Inter'de 7 yıl oynadım ve hiçbir şey kazanamadım. Kazanan bir kulübe gitme zamanımın geldiğini biliyordum. PSG harika oyunculara sahip. Artık kupalar kazanabilecek yerdeyim" şeklinde konuştu.
Mauro Icardi sözlerini, "PSG'nin satın alma opsiyonu var. Bu sezon elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gelecek yaz neler olacağını göreceğiz" ifadelerini sürdürdü.
"BİRBİRİMİZE AŞIK OLDUK"
Eşi ve menajeri Wanda Nara hakkında da konuşan Icardi, "Eski takım arkadaşımın eski eşiyle evlenmemin normal olmadığını biliyorum. Ancak birbirimize aşık olduk. Aşık olacağımız insanı seçemiyoruz!" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!






















