Mauro Icardi: "İyi bir eş, baba, golcüyüm!"
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Arjantinkli yıldızı Mauro Icardi, 2-1 kazandıkları Rams Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Süper Lig'deki üst üste 4. galibiyetleriyle ilgili olarak Arjantinli golcü, "4 maçı üst üste kazandık. Çok daha iyi olabilirdi. Birçok fırsatı kaçırdık. Son ana kadar mücadelemizi kaybetmedik. Takımın mücadelesinden memnunum. Böyle devam etmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.
"REKOR KIRDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"
Üst üste 12 maçta gol atarak Süper Lig tarihine geçmesiyle ilgili olarak Icardi, "12 maç üst üste gol atarak rekor kırdığım için mutluyum. Ancak önemli olan şey, takıma yardım etmek." açıklamasını yaptı.
"RAKAMLARLA ARAM İYİDİR"
Hafta içi oğluna matematik ödevinde yardımcı olmasıyla ilgili gelen soruya Icardi, "Rakamlarla aram iyidir. Gol ortalamalarına da bakıyorum. 5 çocukla birlikte iyi bir eş, iyi bir baba olmak istiyorum. Günlük işlerle de ilgilenmek, ailemin yanında olmak istiyorum. Çocuklarıma ödevlerinde yardımcı olmaktan da mutluyum." cevabıyla konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Dominik Szoboszlai'nin Galatasaray kabusu!

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"
























