Mauro Icardi, iğneyle sahada! Okan Buruk açıklama yaptı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor deplasmanında Mauro Icardi'ye ilk 11'de forma verdi. Arjantinli yıldızın iğneyle sahaya çıktığı öğrenildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımın yıldız ismi Mauro Icardi'ye Çaykur Rizespor deplasmanında ilk 11'de forma verdi.
Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan Icardi'nin, Rize'de iğneyle sahaya çıktığı öğrenildi.
OKAN BURUK: "OYNAMAK İSTİYOR"
Rizespor maçı öncesinde Mauro Icardi ile ilgili konuşan Okan Buruk "Mauro Icardi, Galatasaray için büyük bir değer. Büyük bir futbolcu, büyük bir insan. Elinden geleni yapıyor. Oynamak istiyor. Daha kötüye gitmeyeceğini bildiğimiz için bu maçlarda yer almasını istiyoruz. İnşallah onun için güzel bir maç olur. Onu milli arada dinlendireceğiz. Galatasaray'a her maç katkı vermek istiyor." dedi.
Icardi, Beşiktaş derbisinin ardından Bayern Münih maçında da iğneyle sahaya çıktı ve takımının tek golünü attı.
Galatasaray'ın Rize'deki ilk 11'i şu şekilde:
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nicolo Zaniolo'ya ilginç benzetme!

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!
























